13 лист. 2022 р.

 Щороку, 13 листопада, у всьому світі відзначається дуже приємне свято — День доброти. Історія свята бере свій початок у 1997 році в Японії разом із створенням волонтерського "Всесвітнього руху за доброту". Офіційно Всесвітній день Доброти був заснований у Сінгапурі 18 листопада 2000 року на 3-й конференції Руху доброти.

Сьогодні ж День доброти відзначає набагато більше країн, серед яких і Україна. Це неофіційне свято, тож вихідного дня не передбачено. Дане свято має свій символ — відкрите серце. У День доброти прийнято дарувати квіти зустрічним людям — і знайомим, і тим, кого вперше бачиш. За словами психологів, люди, які роблять добрі вчинки, менше хворіють, довше живуть і при цьому відчувають своє життя більш гармонійним, ніж ті, хто часто злиться.

Вітаю зі Всесвітнім днем доброти і від душі бажаю ніколи не втрачати віри в усе хороше, завжди боротися за справедливість і милосердя, допомагати доброті восторжествувати над злом. Нехай кожен день буде ясним і добрим, нехай тебе оточують хороші і щирі люди, нехай в твоєму серці живе любов і світла надія. Роби добро і нехай у відповідь до тебе прилітає бумеранг щастя.




Немає коментарів:

Дописати коментар